Yhteystiedot

TARVITSETKO KOULUTTAJAA?

Työyhteisö, järjestö, yhdistys, perhekahvila tai muu ryhmä. Haluatteko järjestää positiivisen kasvatuksen päivän, illan tai muunlaisen tapahtuman?

Olen pitänyt eripituisia positiivisen kasvatuksen päiviä, iltoja ja koulutuksia vanhemmille, lastenohjaajille ja kasvattajille.

Laita viestiä, niin ideoidaan yhdessä sopiva paketti juuri teille!

 

TARVITSETKO KURSSIOHJAAJAA?

Haluatko järjestää kurssin vanhemmille tai onko sinulla kurssi vailla ohjaajaa?

Olen valtuutettu Toimiva Perhe, Muksuoppia vanhemmille ja kasvattajille ohjaaja sekä Ilo olla yhdessä! – positiivisen kasvatusmenetelmän kehittäjä.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIKSI?

Haluatko tehdä hyvää kanssani? Onko sinulla palvelu tai tuote, jonka uskoisit sopivan positiivisen kasvatuksen arvoihin?

Vanhojen yhteistyökumppaneiden (mm. PS-kustannus, messukeskus) rinnalle on tulossa vuonna 2018 uusia yhteistyökumppaneita, mutta vielä on mahdollisuus päästä mukaan tähän vuoteen.

Laita ideasi sähköpostilla positiivinenkasvatus@gmail.com tai soita +358 45 144 03 82, niin katsotaan mitä saamme aikaiseksi.

 

PALAUTETTA, TOIVEITA, IDEOITA?

Ruusuja, risuja, artikkelitoiveita, terveisiä, kysymyksiä tai ihan mitä vaan kasvatukseen liittyvää.

Laita rohkeasti postia positiivinenkasvatus@gmail.com tai soita +358 45 144 03 82

 

KASVATUSTUKEA?

Onko sinulla lapseen, kasvatukseen tai perheeseen liittyvä tilanne, johon et löydy vastausta blogistani? Laita kysymys minulle s-postiin positiivinenkasvatus@gmail.com, niin katsotaan miten voin olla avuksi.

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: