Yllätys! – Mihin on 111 päivää ja mitä tapahtuu vuonna 2018?

Olen vinkannut Facebookissa ja Instagramissa, että 1.1.2018 alkaa lähtölaskenta. 111 päivää, mutta mihin? Sen paljastan nyt liitteenä olevassa videossa.

Videon jälkeen tieto myös tekstimuodossa, jos videon toistaminen ei onnistu.

Videoteksti 1.1.2018:

Hei kaikille ihanille seuraajille, katsojille, lukijoille ja uusille sekä vanhoille tutuille!

Ensinnäkin iso kiitos kaikille teille. Olette ahkerasti lukeneet kirjoituksiani, käyneet illoissa ja kursseilla. Lähetelleet kysymyksiä, elämäntarinoita, aihetoiveitanne, kehitysideoitanne ja ruusuja sekä risuja. Niitä on ollut ihana lukea ja olla osa elämäänne sekä vastata tulleisiin kysymyksiin. Niitä saa edelleenkin lähettää osoitteeseen positiivinenkasvatus@gmail.com.

Vuosi 2017 toi jo paljon kaikkea ihanaa ja nyt näyttää, että 2018 tuo lisää uusia tuulia. Mikä muuttuu ja mikä pysyy?

Positiivisen kasvatuksen blogisivut löytyvät edelleen osoitteesta www.positiivinenkasvatus.fi tai www.positiivinenkasvatus.com. Jatkossa kirjoituksia ilmestyy totutusti kerran viikossa. Olen saanut juttutoiveita, joiden pohjalta olen jo aloittanut, mutta lisää aiheita otetaan mielellään vastaan. Nyt vuoden alussa on erittäin hyvä aika toivoa uusia aiheita ja kertoa minulle, mistä juuri sinä haluaisit lukea tai mihin tarvitsit tukea ja neuvoja?

Facebookissa jatkuu artikkelien, mietekuvien sekä arvontojen jakaminen. Uutena kevään teemailtani tulevat Facebookista nyt myös livelähetyksinä, joten nyt on kaikkien mahdollisuus osallistua iltoihin riippumatta maantieteellisesti sijainnista.

Jos meidän perhe-elämä kiinnostaa, niin Instagramissa jatkuu meidän kertomus hetkikuvien kautta.
Instagramiin

Twitterissä pyörii taas ajankohtaiset asiat. Tervetuloa seuraamaan sinne.
Twitteriin

Uutena! Youtubessa alkavat tammikuussa minuuttivideot. Pieniä muutaman minuutin pituisia pätkiä positiivisesta kasvatuksesta sekä ajatuksia kasvatuksen, lapsen ja aikuisen hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi. Sieltä voi napata aina viikon ajatuksen pyöriteltäväksi mieleen. Ensimmäinen minuuttivideo ilmestyy viikon päästä maanantaina 8.1.2018 ja siitä lähtien ilmestyy kerran viikossa. Kannattaa siis ryhtyä kanavan seuraajaksi. Laitan linkin tänne ensimmäisen videon julkaisun yhteydessä.

Ja vaikka uudistuksia on tulossa, niin tämä ei vielä ollut se lähtölaskenta numero, vaan tähän väliin tulee se yllätys. Odotamme perheenlisäystä saapuvaksi huhtikuun 2018 lopulla eli 111 päivän päästä. Maaliskuussa jään äitiyslomalle heti, kun kevään suunnitellut kurssit päättyvät.

Mahakuva

En kuitenkaan aio kokonaan valua vauvakuplaan ja jättää teitä tyhjän päälle. Kurssit ja illat jäävät hetkiseksi tauolle, mutta blogikirjoitukset, minuuttivideot ja ajatuskuvat sekä elämä eri kanavillani jatkuu. Lisäksi positiivisen kasvatuksen verkkokurssi ja kirja edistyvät pikkuhiljaa. Niiden julkaisuajankohdista tulee tietoa lähempänä.

Vielä yksi pieni asia loppuun. Haluatko tehdä hyvää kanssani? Onko sinulla palvelu tai tuote, jonka uskoisit sopivan positiivisen kasvatuksen arvoihin? Vanhojen yhteistyökumppaneiden rinnalle on tulossa vuonna 2018 uusia yhteistyökumppaneita, mutta vielä on mahdollisuus päästä mukaan ensi vuoteen. Laita ideasi sähköpostiin positiivinenkasvatus@gmail.com, niin katsotaan mitä voimme tehdä yhdessä.

Kiitos kaikille vuodesta 2017 ja onnellista uutta vuotta 2018!

Vastaa

Recommended For You
%d bloggaajaa tykkää tästä: