Positiivisen kasvatuksen illat Espoossa

Taas on aika avointen positiivisen kasvatuksen iltojen. Emme valitettavasti pyynnöistä huolimatta ehtineet järjestää kurssia keväällä, mutta nyt on iltoja sitten kaksin verroin. Yksi Tapiolassa ja yksi Mankkaalla.

Positiivisen kasvatuksen ilta Tapiolan kirkolla (kirkkopolku 6, Espoo) keskiviikkona 23.8.2017 kello 17.30-19 vanhemmille ja muille kasvattajille. Illassa tutustutaan positiivisen kasvatuksen keinoihin ja menetelmiin. Esittelyssä myös Ilo olla yhdessä! – positiivisen kasvatuksen kurssi. Tilaisuus on maksuton. Kahvitarjoilu. Tilaisuuden ajaksi järjestetty ilmainen lastenhoito yli 1-v. Lastenhoitoa voi tarvittaessa tiedustella tiia.trogen@evl.fi 18.8. mennessä. Tilaisuuteen ei tarvitse ennakkoilmoittautumista, ainoastaan lastenhoitoon.
___________________________________________________________________________________________
Positiivisen kasvatuksen ilta Mankkaan seurakuntakodilla (Mankkaantie 2-4 B, Espoo) torstaina 23.11.2017  kello 17.30-19 vanhemmille ja muille kasvattajille. Illassa tutustutaan positiivisen kasvatuksen keinoihin ja menetelmiin. Esittelyssä myös Ilo olla yhdessä! – positiivisen kasvatuksen kurssi. Tilaisuus on maksuton. Kahvitarjoilu. Tilaisuuden ajaksi järjestetty ilmainen lastenhoito yli 1-v. Ilmoittautuminen tilaisuuteen ja lastenhoitoon tiia.trogen@evl.fi 17.11. mennessä.
HUOM! Mankkaan seurakuntakodilla olevaan iltaan tulisi ilmoittautua etukäteen tilojen rajallisuuden vuoksi. Iltaan voidaan ottaa maksimissaan 30 henkilöä.
___________________________________________________________________________________________

Haluaisitko positiivisen kasvatuksen illan sinun alueellesi?

Pidän tilauksesta positiivisen kasvatuksen iltoja myös muissa kaupungeissa erilaisille ryhmille. Vanhemmille, varhaiskasvatuksen työntekijöille, opettajille, nuorisotyönohjaajille ja muille lasten kanssa työskenteleville. Jos haluat tilata minut pitämään iltaa, päivää tai kokonaista kurssia, laita viestiä positiivinenkasvatus@gmail.com tai soita 040 531 10 14.

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s