Lukijani! Nyt tarvitsen teitä – auttakaa minua vastaamaan toiveisiinne

Olen pitänyt blogia aktiivisesti nyt hieman yli vuoden ja kaipaisin TEIDÄN mielipiteitä rakkaat lukijat, että voisin palvella teitä parhaani mukaan. Aina välillä tulee s-postiin ihania ja rakentavia palautteita teiltä. Kehuja ja kannustuksia, kehitys- ja muutostoiveita. Toivon kuitenkin,  että useampi teistä saisi äänensä kuuluville.

Jotkut lukijat kaipaavat kirjoituksia useammin julkaistavaksi, toiset harvemmin. Toiset pitävät siitä, että kirjoitukset ovat pitkiä ja toiset eivät jaksa lukea kirjoituksia loppuun asti. Tiedän, että kaikkia ei voi miellyttää. Kun kumartaa toisille,  niin pyllistää toisille. Haluan kuitenkin kuulla juuri teidän äänenne!

Kysymyksiä on kolme ja niihin vastaamalla pääsen jo pitkälle. Suuri apu, jos jaksat vastata niihin. 🙂

Lisäkommentteja tai pidempää vastausta voi halutessaan jättää kommenttiboxiin ja jatkossakin otan sähköpostilla mieluusti palautetta vastaan, niin ruusuja kuin risuja.

Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen positiivinenkasvatus@gmail.com

Iso kiitos jo etukäteen! Tehdään tästä sivusta yhdessä hyvä tietolähde positiivisesta kasvatuksesta. 😊

Millainen lukutahti olisi sinulle sopiva? Haluaisitko lukemista jokapäiväiselle kahvihetkelle vai tuleeko sopiva lukuhetki vastaan kerran kahdessa viikossa? (muista painaa vastaamisen jälkeen vote-nappia 🙂 )

 

Osa kirjoituksista ovat lyhyitä pikavinkkejä, osa todella pitkiä tietoartikkeleita. Millaisia kirjoituksia sinä luet mieluiten? (muista painaa vastaamisen jälkeen vote-nappia 🙂 )

 

Monivalinta: Tässä aiheita joista olen kirjoittanut. Nyt voit valita niin monta aihetta kuin haluat. Muuta osioon (tai kommentteihin) saa laittaa muita ehdotuksia. 🙂 (muista painaa vastaamisen jälkeen vote-nappia 🙂 )

 

Kommentteihin voit kertoa esimerkiksi, haluatko enemmän käytännön vinkkejä  vai tietopohjaisia artikkeleita? Kuuletko mielelläsi meidän perheen kokemuksia vai enemmän kokemuksia lapsiryhmistä? Kaipaatko artikkeleihin huumoria vai asialinjaa?

Voit myös ehdottaa suoraan artikkeliaihetta!

Kiitos vastauksistanne ja aurinkoista syksyn alkua! 🙂

 

 

2 Recent Comments
 • Heidi
  24.8.2017 17:42

  Moi!
  Löysin blogisi vasta tänään, ja heti menin osallistumaan äänestykseen, ja nyt jotenkin tekee mieli perustella outoja vastauksiani..
  Etsin Googlesta kirjaa, jonka nimeä en muistanut oikein, ja löysin blogisi, josta olen aivan täpinöissäni!! Jee!
  Lapseni ovat 2v ja 4kk, eli toinen on tahtoiässä ja toinen sylivauva. Oma aika on niukassa, ja pinna on helposti kireällä.. omista lähtökodistani ajatellen julkaisut kovin tiheään aiheuttaa stressiä, kun ei ehdi lukea.. kun taas postaukset liian harvoin johtaa siihen, ettei blogia jaksa seurata. Siitä ei toistaiseksi ole onneksi viitteitä. Älä sinäkään näännytä itseäsi liian kunnianhimoisella tavoitteella kirjoittaa pitkiä asiatekstejä usein.
  Minä myös toivoin tekstejä vanhempien voimavaroista, ja teini-iän riemut ovat meillä vasta hamassa tulevaisuudessa, saa niistä silti kirjoittaa – luen varmasti kiinnostuneena. Miten muistia voi parantaa? Kolmannen kohdan olen autuaasti unohtanut.
  Hyvä blogi, kirjoitat innostavasti. Tsemppiä syksyyn!

  Reply
 • Nimetön
  27.2.2018 00:58

  Hei! Lapsen päiväunien tarpeesta lukisin mielelläni tietopohjaisen jutun. Meillä 3,5v tuntuu useimmiten tarvitsevan unet päivällä, mutta pienetkin unet venyttävät illan nukahtamista paljon myöhäisemmäksi, joka muuttaa koko perheen vuorokausirytmiä huonommaksi.

  Reply

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recommended For You
%d bloggaajaa tykkää tästä: