Ajankohtaista: Positiivisen kasvatuksen kurssi tammikuussa 2017

Nyt se tapahtuu!

Suomen (ja samalla koko maailman) ensimmäinen positiivisen kasvatuksen kurssi alkaa tammikuussa 2017.

Ilo olla yhdessä – positiivisen kasvatuksen kurssi – on vanhemmille ja kasvattajille tarkoitettu kurssi, jossa vahvistetaan koko perheen hyvinvointia. Apuna käytetään positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja positiivisen vanhemmuuden välineitä hyvinvoinnin lisäämiseen sekä arjen pulmatilanteiden ratkaisemiseen. Kurssilta saa välineitä lasta vahvistavan kasvatuksen tueksi ja positiiviseen rajojen asettamiseen. Kurssi koostuu viidestä tapaamiskerrasta.

Keskiviikkoisin 25.1.–22.2.2017 kello 18–20 Tapiolan kirkolla

Kurssin ajaksi on kurssille osallistuville mahdollisuus ilmaiseen lastenhoitoon 1-vuotiaille tai sitä vanhemmille lapsille.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen (myös lastenhoito) tiia.trogen@evl.fi. Ilmoittautumisaika 1.12.2016 – 22.1.2017. Maksimi 18 henkilöä.

Maksuton.

Kurssi on kaikille avoin ja kurssille voi osallistua kaikki paikkakunnasta, seurakunnasta, uskontokunnasta tai muista aatteellisista suuntauksista riippumatta.


positiivisen-kasvatuksen-kurssi-kuvana

3 Recent Comments
 • tiiatrogen
  4.12.2016 21:16

  Kurssi täynnä! Jonoon voi ilmoittautua. Toinen kurssi pyritään mahdollisuuksien mukaan järjestämään vielä kevään aikana. 🙂

  Reply
 • Minna Segersvärd
  7.12.2016 19:15

  Kaipaan niin kipeästi apua arkeen ja vuorovaikutukseen murrosikäisen lapseni kanssa, tähänerityislapsen kohtaamiseen ja näihin riittämättömyyden ja koko vanhemmuuden mahdottomuuteen.. Riemastuin, kun löysin kurssisi, mutta iloni oli ennen aikainen, kun se kerran on jo TÄYNNÄ!
  Olisin NIIN mielelläni tullut jopa julkisilla kulkuvälineiltä täältä Keravalta asti, jos vain olisin päässyt mukaan..
  Äh ja voi ei..
  Minna Segersvärd

  Reply
  • tiiatrogen
   7.12.2016 21:30

   Voi harmi! Keväällä on tulossa myös toinen kurssi kunhan vain aikataulut saadaan lyötyä lukkoon. Laitan tiedon positiivisen kasvatuksen Facebook sivuille ja tänne blogiin kun aikataulu varmistuu. Toivottavasti pääset sinne! 🙂

   Reply

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recommended For You
%d bloggaajaa tykkää tästä: