Kuulumisia: Blogirakkautta, Lasten festarit ja luentojännitystä

Kun on jostain ylpeä, siitä haluaa kertoa koko maailmalle. Muistan kun kuljin ensimmäisiä kertoja vauvanvaunujen kanssa ulkona. Minä olin äiti! Nyt poikani on neljä ja olen edelleenkin hyvin onnellinen ja ylpeä siitä, että olen äiti. Nyt on kuitenkin myös muuta mitä haluan kantaa ylpeydellä. Oman blogini nimeä. Kirjailijat usein kuvaavat kirjoitustyötä tuskallisena prosessina ja kirja on kuin oma ”vauva”. Tämä blogi on tällä hetkellä minun vauvani. En voi kuitenkaan kävellä kaupungilla läppäri kädessä ja kailottas ihmisille ”Katsokaa! Minulla on blogi, jossa on tärkeää asiaa kasvatuksesta ja hyvinvoinnista”. Joten hankin itselleni paidan ja kassin, jossa on blogini logon kuva ja osoite.

Pyysin poikaani ottamaan kuvan, mutta tästä tulikin hauska video. 😀

Video löytyy facebookista ja instagramista.

Positiivinen kasvatus on asia, jonka puolesta haluan puhua, jopa kailottaa suureen ääneen, että kaikki kuulevat. Haluan tukea vanhempia ja lapsia. Vahvistaa koko perheen hyvinvointia.

Ainoa markkinointikurssini oli teatteriopintojen aikana. Siitä on 10 vuotta aikaa. Facebookia ei vielä ollut. Siksi mainostusta tehtiin paljon jaloin. Näytelmiä mainostettiin flyerein ja seinämainoksin. Vaikka olen opiskellut myöhemmin omatoimisesti Somemarkkinoinin alkeet, on sydämessäni vielä paikka tapahtumissa käymisessä ja face-to-face mainostamiseen.

Siksi laitankin huomenna kettu-puvun ja maskin ja lähden seikkailemaan Helsingin lastenfestareille. Siellä toivon kohtaavani vanhempia, joille voin kertoa blogista ja toivon, että he löytävät vastauksia sieltä omiin kasvatushaasteisiin. Jos olet siellä, niin tule moikkaamaan! Kierrän alueella kettuna kello 12-14 välillä perinteisten flyerien kanssa. Kuitenkin säävarauksella. Ketut ei tykkää sateesta ja menevät silloin piiloon ketunkoloon. 🙂

received_10154447142039850

Sain myös tällä viikolla soiton, jossa tarvittiin pika-apua. Toisen kouluttajan epäonni oli tällä kertaa minun onneni. Ensi viikolla pääsen pitämään yli 60:lle seurakunnan lapsi- ja perhetyöntekijälle koulutuspäivää positiivisesta pedagogiikasta ja positiivisesta kasvatuksesta! Vaikka olen puhunut samoista asioista vanhemmille jo yli vuoden verran, on tämä nyt ensimmäinen kerta muille saman alan työntekijöille. Toivottavasti he innostuvat asiasta yhtä paljon, kuin minä aikoinani, kuullessani ensimmäisen kerran positiivisesta psykologiasta, positiivisesta pedagogiikasta ja positiivisesta vanhemmuudesta.  Ja tietenkin näistä kaikesta inspiroituneena, kehittämästäni positiivisen kasvatuksen mallista. 🙂

20160805_111408

 

 

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recommended For You
%d bloggaajaa tykkää tästä: