Päivä 31: On aika viimein kiittää

Huomio Hyvään Heinäkuu on päätöksessä, mutta hyvän huomioiminen jatkuu.

Minä kiitän sinua, rakas lukijani, että olet ollut mukana Huomio Hyvään Heinäkuussa. Tämä on tehty juuri teitä lukijoita varten ja toivottavasti se on auttanut sinua kiinnittämään enemmän huomiosi hyvään sinussa itsessäsi, toisissa ja ympärilläsi olevassa maailmassa. Hyvään ajatuksissasi, teoissasi, toiminnassasi ja sinussa, ihan sellaisena kuin olet. Nähnyt hyvän ympärillä olevissa ihmisissä. Heissä itsessään sekä heidän teoissa, toiminnassa ja siihen, mitä he tuovat elämääsi. Toivon myös, että olet huomannut sen, mitä hyvää sinä annat maailmalle ja mitä maailma antaa sinulle.

Olkaamme toisillemme valoja!

Toivon, että olen voinut lisäksi antaa virikkeitä hyvän levittämiseen ja lisäämiseen niin omassa elämässäsi, kuin sinua ympäröivässä elämässä.

Muista myös kiittää itseäsi mukana olosta ja siitä, että haluat kiinnittää huomiosi hyvään. Kiitä itseäsi mielessäsi, sanoilla ja teoilla. Lepää hetki tämän henkisen matkasi päässä.

Yhden tavoitteen saavutettua, on hengähdyksen jälkeen hyvä asettaa uusia tavoitteita. Haluan antaa sinulle kaksi tienviittaa mihin tästä on hyvä jatkaa.

Jos kaipaat lisää mielen taitoja, ota luettavaksi Hyvän mielen taidot

Jos haluat kiinnittää katseesi omiin ja muiden luonteenvahvuuksiin, astu mukaan Vahvuuksien vuoteen, joka alkaa heti huomenna.

Kiitos Huomio Hyvään Heinäkuusta ja nähdään Vahvuuksien Vuotena!

heart-1381462_960_720.jpg

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recommended For You
%d bloggaajaa tykkää tästä: