Kuulumisia: Jännän äärellä

*PLING*

Olen saanut sähköpostia ja jännittää aivan hurjasti avata siinä oleva liite. Ei sen takia, että pelkäisin mahdollisia virustartuntoja. Kyse on hyvästä jännityksestä. Liitteessä on mahdollinen positiivisen kasvatuksen logo. Sydämeni pamppailee. Mitä jos en pidä siitä yhtään? Miten sanoa ystävälle, että ”ei käy, aivan karmea, en halua”. Päässä pyörii vanhan teatteri-ohjaajan sanat: Korjaava palaute, ei parjaava kolaute. Alan päässäni miettiä jo mahdollisia korjaavan palautteen sanoja. Voinko käyttää tähän muksuopin puheeksi ottamisen – harjoitusta tai toivekättä? Ehkä otan käyttöön Toimivan Perheen ongelmaan tarttuvat minäviestit? Nyt on kuitenkin aika ottaa härkää sarvista ja painaa nappia.

*NAPS*

Kuvan latautuessa tuskaisen hitaasti (tai ainakin se tuntui siltä), laskin sydämenlyöntejä ja mietin joka väliin korjaavan palautteen lauseita. ”Minusta olisi tärkeää, että…”, ”Toivoisin, että..”, ”Koska kuva on xx, pelkään, että..”

*KUVA ON VALMIS AVATTAVAKSI*

Yks, kaks, kolme. Avaan silmät. Olen miettinyt pääni puhki mahdollisia korjaavan palautteen sanoja. Onneksi niitä ei tarvita, vaan voin täyttää vastausviestin myönteisillä minäviesteillä. ”Olen iloinen, että teit näin ihanan kuvan ja nyt saan käyttööni oman positiivisen kasvatuksen logon.”  Kuvasta löytyy juuri ne asiat, mitkä osuvat omaan ajatukseeni positiivisesta kasvatuksesta.  Muutamia viilauksia ehdotan kuvittajalle selkeyttääkseen kokonaiskuvaa, mutta ne otetaan hyvin vastaan ja pian käsissäni on lopullinen kuva.

Millainen se sitten on ja kuka kuvan on minulle ystävällisesti piirtänyt?

Se paljastuu perjantaina 10.6.2016 kello 10. Samaan aikaan otan logon käyttöön blogissani ja esittelen myös sen tekijän. Silloin kannattaa olla linjoilla! 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recommended For You
%d bloggaajaa tykkää tästä: