Ilmapallot ja kivet – hyvinvointikurssi

IlmapallotSisältö:

Ilmapallot ja kivet hyvinvointikurssi on positiivisen psykologian harjoitteiden pohjalle kehittämäni hyvinvointikurssi. Inspiraation lähteenä ovat toimineen mm. Martin Seligman, Sonja lyubomirsky, Mihály Csíkszentmihályi sekä Barbara Fredrickson. Teemoina kursseilla ovat mm. optimismin lisääminen, kiitollisuuden lisääminen, luonteenvahvuuteni ja niiden käyttäminen, flow, resilienssin lisääminen ja myönteisen ajattelun vahvistaminen.

Kenelle:

Kurssi sopii työyhteisöille, järjestöille, seurakunnille ja kaikille muille yhteisöille, jossa hyvinvoinnin työkaluja tarvitaan. Kurssi on mahdollista muokata tilaajan tarpeisiin yhdestä illasta aina kymmenen kerran muutaman tunnin kurssikokonaisuuteen. Toimiva myös virkistyspäivään tai viikonloppukurssiksi.

Otteita kurssipalauteesta:

”Tämä oli mun juttu! Hyvä kurssi ja hyvä ohjaaja. Selkeä matsku tiiviissä muodossa.”

”Kiitän todella opettavaisesta ja hyödyllisestä kurssista. Ohjaaja oli mahtava. Tykkäsin erityisesti vahvasta tieteellisestä perustasta ja sen kansantajuisesta ja ymmärrettävästä selittämisestä ja ohjaajan kyvystä kuunnella ja opastaa ja ohjata ryhmää eikä vain luennoida.”

”Kiinnostava teema ja innostava opintopiirimäinen työskentely, ohjaaja itse erittäin innostunut, mikä näkyy toteutuksessa”

Mainosesimerkki:

Onko parisuhteessa kahnausta?

Tuntuvatko lapset vievän kaiken energian?

Stressaako opiskelu?

Oletko uupunut töissä?

Tai vaivaako yleinen vetämättömyys?

Miten saada voimia arkeen ja valoa elämään pimeimpään vuoden aikaan?

Tule löytämään vastaukset Ilmapallot ja Kivet – kurssilta. Löydä elämäsi ilmapallot, joilla arki kevenee ja irrota raskauttavat kivet. Kurssi on rakennettu positiivisen psykologian harjoitteiden pohjalle ja se antaa voimavaroja ja keinoja selvitä arjesta, oli tilanteesi mikä tahansa. Jokainen kerta oma kokonaisuus, eri teemalla.

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Ilmapallot ja kivet – hyvinvointikurssi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s